Wednesday, 7 December 2011

Mey Shaharil

Assalamualaikum...
Da lame ta update blog nie.. Rasanye burung pun da boleh buat sarang dekat blog eza kan. Follower pun da makin ramai eza tengok tapi ta ade la sampai beribu-ribu macam orang lain.. Thanks my follower sudi singgah dekat blog eza yg ta sehebat Anis Muhidzir, Sara Joe and Ima sahaja.. Harini eza nak kenalkan someone dekat you alls.. Tapi sebelum too korang mesti tertanye-tanye kan siapa empunya name dekat title too.. Nie yg eza nak cerita dekat you alls nie.. Bermula lah al-kisah ^__^

Eza kenal dia pun dekat Facebook tapi ta la rapat mane.. Kteorg just main likelikelike status masing-masing je.. Haritoo eza ade follow dia dekat Twitter dari situlah kteorg rapat macam adik and kakak..#amboi perasaannye aku nie..Padahal kteorg baru je kenal ta sampai sebulan pun.. Boleh dikatekan hari-hari jgk lah kteorg tegur dekat Twitter too sampaikan Twitter too pun ta nak terima agaknye komen kteorg kan :D
Dipendekkan cerita, empunya badan yg bername Mey Shaharil nie ialah...
l
l
v
Jeng.. Jeng.. Jeng..
Nielah adik kesayangan eza.. Comelkan dia :)
Suke tgk picture nie..  ^__^

Manis bile dia senyum kan :)

Kalau you alls nak add dia boleh je.. Eza ta marah pun tapi korg ta mau ambek dia dari eza taw..#please :p Korang just klik dekat sini je--> Mey Shaharil  Dia pun ade buat entry untuk eza jgk meh la bace -> mrsmeylicious.blogspot.com ... After korg bace korg mestilah kene follow dia #kalau ta follow dia eza cubit korg.. :D Ok, sampaikan di sini sahaja cerita eza  :p
Bye mmmuuuahhh :*