Sunday, 4 September 2011

Salah ke aku mencintai kedua-duanya :'(

Ya Allah!
 Salah ke aku mencintai dua insan yg bertahta di hatiku ini?? Aku terlalu mencintai kedua-duanya walaupun hakikatnye skrg aku terpakse meninggalkan mereka tanpe kerelaan hatiku.. Bagiku kedua-duanye  begitu bermakne bagiku.. Aku ta boleh hidup tanpe mereka.. Mereka byk memberi kebahagiaan di dlm kehidupan aku.. Dalam sekelip mate aku kehilangan mereka tanpe aku sedari.. Biarlah mereka membina sebuah hubungan yg lebih baik dan sempurna dr aku.. Aku akan merasa penderitaan ni seorang diri tanpe disedari sesiapa pun.. Mungkin ni cinta terakhir aku.. Aku ta akan bermain dgn cinta dr mana-mana lelaki  sekalipun.. Kenangan aku dgn mereka amat perit utk aku lupekan begitu saje.. Setiap saat aku akan merindui kedua-dua gelagat mereka yg begitu mencuitkan hati aku.. Aku berharap mereka akan mendapat cinta yg begitu indah menyinari kehidupan seharian.. Aku akan selalu mendoakan kebahagiaan mereka tanpe henti.. Aku tetap akan meneruskan kehidupanku tanpe org yg kusayangi lg...



p/s: Sy akan sentiasa merindui Abdul Aziz dan Muhammad Akmal walaupun hubungan kte terputus tanpe kerelaan hati.. Saya terlalu mencintai kalian berdua  :(

Thursday, 1 September 2011

I LIKE DSLR ( NIKON )

Harini sy nak cerita pasal camera idaman hati sy . U all mesti suke kan dgn camera ni . Kalau photoshot memang best dan GEMPAK pakai camera ni . Sebelum camera ni menjadi trend zaman skrg memang da lame nak camera macam ni . Meh sy tunjuk sket camera too .




Ni la camera idaman sy . DSLR NIKON . 
Agak-agak bilelah leyh dapat ek :( 


Wahh! Tgk camera too pun da tergugat iman sy taw . Teringat bangat dgn kamu saaayyyaannnggg!!
 Ha! Kan da terkeluar bahase Indonesia nya . hahaha. Kalau my Hubbyy belikan memang confirm sy sayang kamu lebih lah .huhuhu * ayat manis je sy ni kn :D * And confirm sy akan together-gether ngn camera NIKON ni je kan..kan..kan.. Nak mintak kat my mom confirm kene BEBEL lah .. Nak kene bebel too perghh memang pedaslah .. Taik tinge sy pun leyh cair taw . hahaha .Walaupun kos yg sy ambek kat Politeknik adalah kos RETAIL MANAGEMENT bukan berkaitan dgn photography tapi sy minat gyle dgn photography. Memang jauh beze dgn kos sy ambek kan . Cita-cita terbaru plak memang nak jadi photographer lah maknenye da ktekan minat photography kan . Dulu bukan main lg nak jadi Teacher. hahaha . Belom tentu ape yg kte belajar kt IPTA too leyh jadi pekejaan tetap kte kan . Ta pe yg penting cita-cita terbaru ni akan menjadi kenyataan . Amin... Kalau ta menjadi pun ta pe kte leyh hidup dgn angan-angan macam Mat Jenin too. kehkehkeh . 

Antare picture yg sy download kat Google :p


Sy nak jadi macam dia  :)



Cantikkan dia ambek permandangan ni  




I <3 YOOUU