Thursday, 1 September 2011

I LIKE DSLR ( NIKON )

Harini sy nak cerita pasal camera idaman hati sy . U all mesti suke kan dgn camera ni . Kalau photoshot memang best dan GEMPAK pakai camera ni . Sebelum camera ni menjadi trend zaman skrg memang da lame nak camera macam ni . Meh sy tunjuk sket camera too .




Ni la camera idaman sy . DSLR NIKON . 
Agak-agak bilelah leyh dapat ek :( 


Wahh! Tgk camera too pun da tergugat iman sy taw . Teringat bangat dgn kamu saaayyyaannnggg!!
 Ha! Kan da terkeluar bahase Indonesia nya . hahaha. Kalau my Hubbyy belikan memang confirm sy sayang kamu lebih lah .huhuhu * ayat manis je sy ni kn :D * And confirm sy akan together-gether ngn camera NIKON ni je kan..kan..kan.. Nak mintak kat my mom confirm kene BEBEL lah .. Nak kene bebel too perghh memang pedaslah .. Taik tinge sy pun leyh cair taw . hahaha .Walaupun kos yg sy ambek kat Politeknik adalah kos RETAIL MANAGEMENT bukan berkaitan dgn photography tapi sy minat gyle dgn photography. Memang jauh beze dgn kos sy ambek kan . Cita-cita terbaru plak memang nak jadi photographer lah maknenye da ktekan minat photography kan . Dulu bukan main lg nak jadi Teacher. hahaha . Belom tentu ape yg kte belajar kt IPTA too leyh jadi pekejaan tetap kte kan . Ta pe yg penting cita-cita terbaru ni akan menjadi kenyataan . Amin... Kalau ta menjadi pun ta pe kte leyh hidup dgn angan-angan macam Mat Jenin too. kehkehkeh . 

Antare picture yg sy download kat Google :p


Sy nak jadi macam dia  :)



Cantikkan dia ambek permandangan ni  




I <3 YOOUU

2 comments: