Sunday, 28 August 2011

Bershopping sakan with my Hubbyy at One Utama :D

Aduuhh! Letih still ta hilang lg walaupun da 3 jam meninggalkan One Utama too. Harini hari yg paling best bg sy. Tahu ta sebab pe ?Mestilah u all ta tahu kan. Ni yg sy nk bagitau kt u all ni. First sebab sy dpt hangout with my hubbyy bucuk sy too.. Harini gak first time kami shopping bersama-sama, biaselah da nak raye kan siape ta nak shopping. Second sebab dpt duit raye dari my mother Madam Syahrida @ Mrs. Singa..hahaha. Jahatnye anak bg gelaran mcm too kat mak. Just kidding ok mak!  :D Petang tadi memang mak bermurah hati nak bg duit kat sy, sebab sy da merajuk dgn dia..hehehe. Thanks a lot and looovvvvee you mak :)


Madam Syahrida @ Mrs.Singa


Sampai je One Utama destinasi pertama kami terus pergi Padini Concept Store. Dgn excited tanpe menoleh kiri kanan kami memasuki butik tersebut. Mak Ai! Penuh kot kt butik too saket matepun de gak..hahaha.Nak pilih baju pun bukan memang susah. Yela baju semua da bersepah ta tahu mane satu baju boy and girl. Da bercampur anduk sekali. Pening kepale di buatnye. Semua butik buat promosi besar-besar nak tarik customer punye pasal terutama sekali customer mcm sy ni. Pantang nampak SALE je cepat-cepat masuk kdai too.hahaha. Harini plan nak beli baju and seluar sekali utk raye yg menjelang ta lame lg. Seluar still beli brand lame iaitu ROMP. Sy suke pakai seluar brand too ta tahu la kenape maybe da sebati kot dgn diri sy. Da beli seluar pergi cari baju plak. Tang baju je memang CEREWAT la sy ni.hahaha. Baju kali ni sy pilih jename Padini je. Simple je kn, bak kte org " Simple is Better". poyo je kan..kehkehkeh :p  



I <3 Padini



SALE! SALE!
:P

Tengah-tengah berjalan nampak plak satu butik ni. Nampak menarik je so kami pun masuk lah. Memang menarik sgt mate ni memandang. Nak tahu sebab SALE lah pe lg..haha. Baju pun banyak pilihan dari pakaian kasual sampai lah santai. Harge dia memang berbaloi-baloi dan confirm u all puas hati dgn tawaran harge dia. Pergilah tgk klau u all ta pecaye. Name butik too BRANDS OUTLET. U all mesti penah dgr kn. So pe lg serbulah butik too beramai-ramai. amboi siap promote name butik lg too.. So owner butik kenalah bg komisyen sket kt aku.haha. Utk pengetahuan u all butik too menawarkan baju t - shirt 3helai RM50. Murahkan. Sy just beli 2helai je. Ta de lah byk mane.


Ni lah butik Brands Outlet kat One Utama too. Ramai customer tau..
:)



Dipendekkan cerita sy memiliki 3helai baju dan 1helai seluar. My hubbyy bucuk sy plak dia dpt 1helai baju dan sepasang selipar Padini  :)Happy sgt dpt shopping dgn Hubbyy. Thanks teman Bie pergi shopping. Next week kite shopping lg tau. Hubby da janji tadi dgn Bie kn.haha  :p