Friday, 19 August 2011

Saya ada buah hati baru :)


Hye..Excited gyle nk wt blog ni..Xtahu la nape..Dr dulu lg nk buat tp xbuat2 pn..Bru skrg menjadi kenyataan..Ni pn Aisyah yg ajarkan..Dia housemate kte taw...Dia Expert pasal blog2 ni..Thanx too Aisyah  :)
Hari ni sy nk cerita psl BUAH HATI bru sy..tajuk bajet HOT plak kn..hahaha..Leyh kte start cerita skrg?? Xsabar nk bercerita ni  :p
Sy de BUAH HATI yg agk mude dr sy..(cam bangge plak dpt BF mude)..First time kot dpt BF mude cm si dia nie..Sy knl dia pn dr sekolah menengah lg..Sebelum ni sy xpenah tahu name ,tmpt tinggal pe tah lg dak kelas ape..Sy ni bukan jenis yg sibuk dok layan dak2 junior kat sekolah sy...Paling malas nak ambek port psl dowg..Dia start tegur sy kt sekolah dulu and then sy tegur la balik ta kn nk sombong plak kn..Kang dia ckp pe plak senior sombong dgn junior plak..hahaha..Perangai dia agak GYLE gak la, leyh masuk 1 kepale la gitu...Kami menjadi lebih rapat setelah mengenali diri masing-masing...Sy dgn si dia makin lame makin rapat,  smpaikan dak sekolah sy leyh ckp sy dgn si dia ni cm "pasangan kapel terbaru" kt sekolah..hahaha..Tp sy xpedulikan ckp org yg penting sy dgn si dia just "KWN RAPAT" je time too..


Dlm mse yg sme sy menganggap dia cm adik kandung sy jgk..Kalau nak pegi mane-mane pun mesti kteowg akan berdua ta pun lebih dari too..Kteowg selalu hangout same-same after class abis..Dia sanggup tunggu sy kat kantin tau..Romantik plak too..hehehe..Di pendekkan cerita selama 2taon kot sy xtegur dia lgsg, nk pndg muke dia pun ta nak..Ta tau la nape..After SPM sy lgsg xcontact dia and xtau perkembangan dia lgsg..Fb dia pn ta de, mmg tros lost contact la kteowg ni..Ble sy da menjangkau umo 19taon bwu la kami di jodohkan semula..cehh! Poyonye ayat..hahaha..Dia add kte tau awk..Disaat tu la kteowg contact blk..Dgn xsangke kteowg leyh kapel plak..hahaha..Memang ta sangke gyle kn hubbyyy :)
Kowg mesti nk tau kn siapa si jejaka yg berjaye mencairkan hati sy ni..hahah..Ni la dia Abdul Aziz B. Masbanih  :)

ni la buah hati kte..Dia xhencem cam BF awk pn..
Tpn ta pe yg penting hat tu ikhlas syg kte kn  :)



ni gambar si dia kat sekolah tepi loji too..
ooppsss!  Kantoi plak sekolah awk too busuk la hubbyy :p


p/s : Sy terlalu sayang kt awk Abdul Aziz walaupun awk mude dr sy too bukan penghalang kite tok menjalinkan hubungan serius kn..kn..kn...  I <3 U , hubbyy

No comments:

Post a Comment