Friday, 21 October 2011

Sy rindu kawan-kawan sekolah lama sy :(

Eloww! Eloooww! Opss..Lupe plak nk bg salam..Sorryy :)  Assalamualaikum my beloved followers..Da lame ta update blog ni maklumlah sjk akhir-akhir ni busy dgn assigment lg pastoo ta de idea nk wrote story..Harini barulah idea too keluar dr kepale sy ni..hahaha..Story harini sedih cket la..Sy nk story about my friends kat sekolah menengah dulu..Sy rindu zaman sekolah sebab banyak sgt kenangan manis sy dgn kawan-kawan sy..Tapi after SPM je masing-masing da de karier sendiri dan hubungan diantara kami  semakin lame semakin renggang..Ta tahu la kenape..Bnayak kenangan kami ukir di Sekolah Menengah Segambut Jaya..Ha..Too la name sekolah tercinntttaaaa sy dulu..Sekolah yg terkenal dgn sekolah loji kumbahan najis..haha..Opppss! Kantoi plak da  :D


Meh! Sy nak tunjuk kat you all kawan rapat sy zaman sekolah dulu..



ni kawan sy dr zaman tadika lg till sekolah menengah.
memang rapat sgt dgn dia..name dia Nabilah Syaffitri..
chantek kankankan :)


yg ni plak sy panggil ' Kecik'..nak tahu sebab pe..see the body la..kecik je orangnye kn..
Dia tambah cute skrg ni..Rindu nak jmpe dia :(


Chantek ta pengantin ni.??Ofcoz la chantek beb kawan gua gitu..
Chantek bak puteri kayangan kn..Dia ni bru je kawen  dgn pilihan hati dia..
Aku rindu nak merempit dgn kaw la syg..hikhikhik :D
Aku doakan kaw bahagia dgn suami tercinta dan cepat-cepatlah timbang anak byk-byk..
Miss you Siti Norzaleha 


sy knl ngn si cute ni time sekolah agame lg..tapi time too ta kawan dgn 
dia lg..just kenal cmtoo je, senang cerita masing-masing time too menyombong..haha
Kteowg start rapat time form 2..Dia same sekolah dgn sy tapi kami class lain-lain..
name dia ni Farah Nabilah tapi kteowg panggil dia 'Ara'..chantek akn name dia..dia ni study kat  Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam..dia niamek kos Tourism Management..If you all nak tahu tourism kat Malaysia carilah dia ek :D


Gambar ni time hari usahawan..sy sgn mazlina ni dipakse oleh Hafizuudin suruh jage boots jualan 
dia..Nasib baik la dia bg upah kat kteorang..hahaha...# amboi ta iklas ye kamu Liza#
dia ni pun da kawin macam Siti Norzaleha gak..Tapi dia ni da ade anak perempuan..
Anak dia comel gyle macam mak dia gak..Bila lah aku dapat dukung anak kaw kn :D




Ni lah dia kawan rapat kte dulu..sume chantek-chantek & cute-cute kn :)  Rindu nak lepak dgn kalian..Sy nak sgt mase too berputar balik..Nak bergossiippp kt Kedai Ali Corner, shopping same-same kat Bukit Bintang, ambek gambar sampai memory camera full..hahaha..Agak-agaknye bile la dapat jumpe lg kan..


# Korang, klau aku ade buat salah, terkasar bahase, and macam-macam lg la dkt korang aku mintak maaf sgt-sgt..Semua manusia buat kesilapan kan..Kalau aku ade terhutang budi aku just leyh ckp terima kasih je..Aku ta boleh balas budi korang balik hanye TUHAN je leyh balas..Thanks alot my friends..Hope hubungan yg kita bina sebagai kawan ta akan putus macam too je..I REALLYYYY MISS YOU ALL :(

No comments:

Post a Comment