Sunday, 6 November 2011

WTF!!

Assalamualaikum semuaaaaaa...

ta ade motif.. sekadar hiasan :D

Soooryyy youalls kalau title utk harini agak kurang ajar.. Bukannye ape cume geram dgn someone nie.. Skrg time too luahkan perasaan kemarahan dekat my husband iaitu Mr. Blog :) #kesian dekat bie jadi mangsa lepaskan kemarahan sayang plak..hehe #lari dari topik plak aku nie.. Ok start the story Eza.. Bermula lah kisah antare kami berdua.. Jeng! Jeng! Jeng! Actually boy ni da lame da add sy tapi sy je malas nak approve dia.. Ta tahu lah kenape padahal sy nie suke mein approve je ta kiralah boys or gurls confirm sy accept dorang jadi friends sy tanpe selidik latar belakang dorang..

Tapi kali nie agak pelik sikit maybe da nasib dia kot..haha.. Dalam kiraan jari sy ni kan da 7hari bersamaan dgn seminggu sy ta approve dia lg.. Harini baru je approve dia tanpe kerelaan hati.. Pergh! Ayat yang paling menyampah aku tulis kali ni :D Nak dijadikan cerita si dia ni mula lah tegur sy dekat IM.. Sy pun dok lah melayan IM dia too.. Bila da melayan, dia lebih-lebih plak sy pun naik benggang dibuatnye.. Boleh plak tanye soalan PALING BODOH ++++.. hA! Ambek kaw perkataan BODOH too aku bagi plusplusplusplus lg too dekat kaw sorang je tau.. SPECIAL gitu! Bangga lah sikit weyh! haha.. Sy paling benci bila someone yg sy ta kenal too busy body nak tau privacy sy.. Sy da benggang tahap melampau mula lah update status dekat facebook about him.. Bak kate orang kan " MENGUTUK" dia lah... Biarkan dia terasa sampai menusuk hati dia too..

Ni antare status yg sy update utk si dia :)

|
|
v

Part 1


Time ni kawkaw aku bagi dekat kaw bro..
#nak bce status nie korang just klik je ok :)

Korang da bace da status too...?? Pe perasaan korang.. Chill je kan..haha.. Time ni lah si dia mule terasa pasal status too.. Sy mmg tertunggu-tunggu nak suruh dia komen pasal status too.. Tuptup.. Akhirnye dia komen gak.. Best lah layan you bro.. Kalau nak ckp aku SIAL sekali pun jgn nk hide ayat too.. Straight the point jelah tulis ayat too.. Aku ok je bro bila kaw ckp macam too dekat aku :D

 Part 2


Yg nie si dia ckp sy perasan TIPTOP plak..
Hello bro! Wa ta pernah anggap diri wa TIPTOP ok.. Tah-tah lu lg TIPTOP dr wa..haha

Skrg time too promote FACEBOOK si dia plak :D

Part 3


time too block your facebook my dear :)
#try youalls klik sekali.. Ha.. Nampak ta dia ade girlfriend pun stiill nak menggatal dgn
perempuan lain kan.. Memang boyfriend yg ta boleh pakai..
Sory bro name lu wa ta hide kan.. Saje nak promote facebook lu lah.. Jgn mara ha..

#Thanks you so much bro sebab da jadi kawan aku selama 1jam 30minit tadi.. Kaw kawan aku yg TERRRBBBAAAIIIKK DARI LADANG sekali..  :D

p/s: Kepada my followers SELAMAT HARI RAYA HAJI.. Jangan makan byk sgt daging ok nanti dapat penyakit darah tinggi..#main-main je :P

Bye.. See u next entry..
Muaahhh :*






2 comments:

  1. tak payah layan pun takpe yang <3 make it easy.

    ReplyDelete
  2. tersilap langlah la dear..time too ngh boring..too yg lyn :)

    ReplyDelete